Pravila privatnosti

Uvod

Ova Pravila privatnosti (“Pravila”) objašnjavaju kako mprint.hr (“Mprint”, “mi”, “nas”) prikuplja, koristi, dijeli i štiti vaše osobne podatke. Vaša privatnost nam je važna i želimo da se osjećate sigurno i informirano o tome kako koristimo vaše podatke.

Podaci koje prikupljamo

Možemo prikupljati sljedeće kategorije vaših osobnih podataka:

Podaci koje nam sami dajete: To uključuje podatke koje nam dajete kada se registrirate na našoj web stranici, kupujete proizvode ili usluge, kontaktirate nas za podršku ili sudjelujete u anketama. To mogu biti vaše ime, prezime, adresa e-pošte, adresa stanovanja, telefonski broj, podaci o plaćanju i drugi podaci.

Podaci o vašem korištenju naše web stranice: To uključuje podatke o tome kako koristite našu web stranicu, kao što su web stranice koje ste posjetili, trajanja posjeta, kliknuta poveznica i slično. Te podatke prikupljamo putem kolačića i drugih sličnih tehnologija.

Podaci iz drugih izvora: Možemo primati podatke o vama iz drugih izvora, kao što su javno dostupne baze podataka ili partneri s kojima surađujemo.

Kako koristimo vaše podatke

Možemo koristiti vaše osobne podatke za sljedeće svrhe:

Pružanje usluga: Koristimo vaše podatke za pružanje usluga koje ste tražili, kao što je slanje narudžbi ili pružanje podrške.

Poboljšanje naših usluga: Koristimo vaše podatke za poboljšanje naših usluga i web stranice, te za personalizaciju vašeg iskustva.

Marketing: Možemo koristiti vaše podatke za slanje marketinških poruka o našim proizvodima i uslugama. Možete se odjaviti od primanja ovih poruka u bilo kojem trenutku.

Zaštita naših zakonskih prava: Možemo koristiti vaše podatke za zaštitu naših zakonskih prava, uključujući sprječavanje prevare i zaštitu našeg vlasništva.

Dijeljenje vaših podataka

Vaše osobne podatke nećemo prodavati niti davati na korištenje trećim stranama u marketinške svrhe. Možemo dijeliti vaše podatke s trećim stranama u sljedećim slučajevima:

Pružatelji usluga: Možemo dijeliti vaše podatke s pružateljima usluga koji nam pomažu u pružanju usluga, kao što su pružatelji usluga web hostinga ili platforme za slanje e-pošte.

Zakonske obveze: Možemo dijeliti vaše podatke s državnim organima ako smo zakonski obvezni to učiniti.

Zaštita naših prava: Možemo dijeliti vaše podatke s trećim stranama ako je to potrebno za zaštitu naših zakonskih prava, uključujući sprječavanje prevare i zaštitu našeg vlasništva.

Vaša prava

Imate sljedeća prava u vezi s vašim osobnim podacima:

Pristup: Pravo imate zatražiti pristup svojim osobnim podacima koje posjedujemo.

Ispravljanje: Pravo imate zatražiti da ispravimo vaše osobne podatke ako su netočni ili nepotpuni.

Brisanje: Pravo imate zatražiti da izbrišemo vaše osobne podatke u nekim slučajevima.

Ograničenje obrade: Pravo imate zatražiti da ograničimo obradu vaših osobnih podataka u nekim slučajevima.

Prigovor obradi: Pravo imate prigovoriti obradi vaših osobnih podataka u nekim slučajevima.

Prenosljivost: Pravo imate dobiti vaše osobne podatke koje ste nam dali u uobičajenom formatu koje ćete podjeliti s drugim poslužiteljima usluga.

Kako ostvariti svoja prava

Za ostvarivanje svojih prava možete nas kontaktirati na sljedeću adresu:

Grafički obrt Mprint
III. Barutanski breg 10
HR – 10000 Zagreb
info@mprint.hr

Sigurnost vaših podataka

Poduzimamo sve potrebne mjere za zaštitu vaših osobnih podataka od gubitka, krađe, zloupotrebe, neovlaštenog pristupa, otkrivanja, promjene ili uništenja.

Promjene u Pravilima privatnosti

Ova Pravila privatnosti se mogu vremenski mijenjati. O svim promjenama ćemo vas obavijestiti na našoj web stranici.

Ova Pravila privatnosti stupaju na snagu dana 15. veljače 2024.

Dodatne informacije

Za više informacija o tome kako koristimo vaše osobne podatke, možete kontaktirati našeg službenika za zaštitu podataka na sljedećoj e-mail adresi: info@mprint.hr

Politika kolačića – saznajte više o politici kolačića

Scroll to Top