Politika kolačića

Uvod

Ova Politika kolačića (“Politika”) objašnjava kako mprint.hr (“Mprint”, “mi”, “nas”) koristi kolačiće i slične tehnologije na našoj web stranici i u našim aplikacijama. Kolačići su male tekstualne datoteke koje se pohranjuju na vašem računalu ili mobilnom uređaju kada posjetite web stranicu ili koristite aplikaciju.

Kolačići

Kolačić je mala datoteka koja se pohranjuje na vašem računalu ili mobilnom uređaju kada posjetite web stranicu. Kolačići se koriste za praćenje vaših preferencija i poboljšanje vašeg iskustva na web stranici.

Mprint koristi kolačiće za sljedeće svrhe:

Analiza web stranice: Koristimo Google Analytics za praćenje prometa na našoj web stranici. To nam pomaže da razumijemo kako korisnici koriste našu web stranicu i da poboljšamo naše usluge.

Personalizacija: Koristimo kolačiće za personalizaciju vašeg iskustva na našoj web stranici. Na primjer, kolačiće koristimo za pamćenje vaših preferencija jezika.

Možete onemogućiti kolačiće u svom web pretraživaču. Međutim, onemogućavanje kolačića može utjecati na funkcionalnost naše web stranice.

Kolačiće koje koristimo

Mprint koristi sljedeće kategorije kolačića:

Nužni kolačići: Ovi kolačići su neophodni za funkcioniranje naše web stranice i aplikacija. Omogućuju vam korištenje osnovnih funkcija, kao što su prijava i navigacija web stranicom.

Funkcionalni kolačići: Ovi kolačići poboljšavaju vaše iskustvo na našoj web stranici i u aplikacijama. Pamte vaše preferencije, kao što su preferirani jezik ili veličina slova, te vam pomažu da koristite napredne funkcije.

Analitički kolačići: Ovi kolačići nam pomažu da razumijemo kako koristite našu web stranicu i aplikacije. Prikupljaju statističke podatke o tome kako korisnici komuniciraju s našim sadržajem, što nam pomaže da poboljšamo naše usluge.

Marketinški kolačići: Ovi kolačići se koriste za praćenje vaših aktivnosti na web stranicama i u aplikacijama. Te podatke koristimo za prikazivanje relevantnih oglasa na web stranicama i u aplikacijama trećih osoba.

Kako možete upravljati kolačićima

Možete kontrolirati i upravljati kolačićima na sljedeće načine:

Postavke preglednika: Većina web preglednika vam omogućuje da upravljate kolačićima u postavkama preglednika. Možete onemogućiti kolačiće u potpunosti ili ih dozvoliti samo za određene web stranice.

Dodaci za preglednik: Postoje dodaci za preglednik koji vam mogu pomoći da upravljate kolačićima. Neki dodaci vam omogućuju da blokirate sve kolačiće, dok vam drugi omogućuju da blokirate samo kolačiće određenih web stranica.

Alati za odjavu: Neke web stranice, uključujući i mprint.hr, nude alate za odjavu koji vam omogućuju da onemogućite korištenje kolačića za praćenje.

Praćenje

Mprint ne koristi tehnologije praćenja kao što su pikseli praćenja ili flash kolačići za praćenje vaših aktivnosti na web stranicama trećih osoba.

Međunarodni prijenos podataka

Vaše osobne podatke možemo prenijeti u druge zemlje, uključujući zemlje izvan Europske unije. Te zemlje možda nemaju iste standarde zaštite podataka kao Europska unija. Poduzimamo sve potrebne mjere za osiguranje da se vaši osobni podaci obrađuju u skladu s ovim Pravilima privatnosti i svim relevantnim zakonima o zaštiti podataka.

Pitanja i pritužbe

Ako imate bilo kakvih pitanja ili pritužbi u vezi s ovim Pravilima privatnosti, možete nas kontaktirati na sljedeću adresu:

Grafički obrt Mprint
III. Barutanski breg 10
HR – 10000 Zagreb
info@mprint.hr

Također možete predati pritužbu nadležnom agenciji za zaštitu podataka u vašoj zemlji.

Dodatne informacije

Za više informacija o kolačićima i o tome kako ih možete upravljati, možete posjetiti sljedeće web stranice:

Google: Kolačići: https://policies.google.com/technologies/cookies

 
Hvala vam što koristite Mprint!

Datum stupanja na snagu: 15. veljače 2024.

Politika privatnosti – saznajte više o politici privatnosti
Scroll to Top